Tjekspillet.dk er en guide til de forældre, der gerne vil vide mere om bl.a. pengefælder i de spil, deres børn spiller. Tjekspillet er et levende leksikon og ordbog, hvor vi løbende opdaterer og tilføjer indhold.

DE NYESTE GUIDES

Brawl Stars

Af Leon Y. Xiao, spilforsker og spilskribent

Det er et af verdens mest spillede gratis mobilspil med millioner af spillere hver dag. Alligevel droppede de lootboxes i deres spil. 

LEGO Bricktales

Af Lasse Lundedal Hammar, spilskribent

LEGO Bricktales er endnu et skud på stammen fra LEGOs enorme portefølje af computerspil. Klodser de i det eller kan du trygt sætte dig til at spille?

Lost Ark

Af Thomas Vigild, spilskribent

En kontroversiel sydkoreansk pendant til Diablo-spillene blev i starten 2022 et af Steams mest spillede titler. Læs mere om de fortable “Arks” her. 

FIK DU LÆST

Dota 2

Det er et af verdens mest succesrige computerspil og en af verdens største e-sports-grene. Bliv forberedt på at træde ind i arenaen her.

TJEKSPILLETS ORDBOG

Chasing / Chasing Losses

“Chasing” eller “Chasing Losses” betegner et symptom ved spilafhængighed, hvor spilleren ukritisk fortsætter med at spille efter at have tabt penge

læs mere

Streaks

Streaks er en forkortelse for “winning streaks” eller “hot streaks” og kan oversættes med “sejrsrække”

læs mere

HVAD ER TJEKSPILLET.DK?

Tjekspillet.dk er en guide til dig, der er bekymret for dine børns computerspil. Vi kigger løbende på de mest populære titler.